HomeWeblogontwikkelen

Open trainingen programmamanagement

Wil je jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen om succesvol te werken aan programma’s? Volg dan een van onze open trainingen programmamanagement. We gaan dieper in op de thema's die we in Werken aan Programma's beschrijven en vertalen die voortdurend door naar je eigen programmapraktijk. Ook nodigen we gastsprekers uit voor specifieke onderwerpen.

Je ontmoet in de trainingen collega’s uit allerlei organisaties, publiek en privaat, en bouwt zo tegelijkertijd je netwerk onder collega programmamanagers uit. De trainingen worden hoog gewaardeerd door deelnemers. Dat heeft onder meer te maken met de combinatie tussen theorie en praktijk, de kwaliteit van de inhoud en de begeleiding, en de ontspannen sfeer.

In 2018 bieden we drie mogelijkheden aan voor het volgen van onze training:

  • 1e blok: 6 en 7 februari en 2e blok: 20-21 maart
  • 1e blok: 15-16 mei, 2e blok: 19-20 juni en 3e blok: 2-3 oktober 
  • 1e blok: 10-11 oktober, 2e blok: 28-29 november

Alledrie inclusief avondprogramma en overnachting op tussenliggende avonden.

Voor het eerst bieden we in 2018 een verlengde variant van de training aan, met 3 blokken van 2,5 dag. In dat extra blok gaan we op een aantal aanvullende thema's in, waardoor de opbrengst van deze training nog groter is.

Je vind onze trainingen op de opleidingenwebsite van Twynstra Gudde. Daar kun je je ook inschrijven. Wil je direct persoonlijk van gedachten wisselen over eventuele deelname en iets meer te weten komen over inhoud en aanpak? Of wil je één of meer van onze trainingen in-company laten verzorgen? Ook dat kan. Neem dan gerust contact met ons op. 


Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Login Registreer
Search icon