HomeWeblogontwikkelen

Open trainingen programmamanagement

Vanuit Twynstra Gudde bieden wij open trainingen aan op het gebied van programmamanagement. Hiermee kun je jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen om succesvol te werken aan programma’s. We gaan in op de thema's die we in Werken aan Programma's beschrijven en nodigen gastsprekers voor specifieke onderwerpen uit.

Je ontmoet in de trainingen collega’s uit allerlei organisaties, publiek en privaat, en bouwt zo tegelijkertijd je netwerk onder collega programmamanagers uit. De trainingen worden hoog gewaardeerd door deelnemers. Dat heeft onder meer te maken met de combinatie tussen theorie en praktijk, de kwaliteit van de inhoud en de begeleiding, en de ontspannen sfeer.

Op 16-17 mei (blok 1) en 27-28 juni (blok 2) is onze volgende open training programmamanagement, maar deze is helaas reeds volgeboekt. Op 3-4 oktober (blok 1) en 28-29 november (blok 2) is de eerstvolgende training. Op 26 september verzorgen we een workshop over het Program Canvas en Project Canvas.

Je vind onze trainingen op de opleidingenwebsite van Twynstra Gudde. Daar kun je je ook inschrijven. Wil je direct persoonlijk van gedachten wisselen over eventuele deelname en iets meer te weten komen over inhoud en aanpak? Of wil je één of meer van onze trainingen in-company laten verzorgen? Ook dat kan. Neem dan gerust contact met ons op. 


Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Login Registreer
Search icon