PGM Open Netwerk

Onder de noemer PGM Open Netwerk organiseren we regelmatig kleinschalige, inspirerende bijeenkomsten voor programmamanagers en andere geïnteresseerden in programmamanagement. PGM Open Netwerk is de opvolger van PGM Community, waarmee we op 1 oktober 2018 zijn gestopt.

Er komen veel interessante thema’s voorbij in het netwerk. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van agile in programma’s, de professionele identiteit van de programmamanager, regievoering zonder macht, besluitvorming in programma’s en allerlei actuele praktijkvoorbeelden van programma’s.

Ik ben in de rol van kernteamlid nauw betrokken bij het PGM Open Netwerk en ik moedig programmamanagers van harte aan om mee te doen aan de activiteiten die het netwerk ontplooit. Ze geven je nieuwe inspiratie en de mogelijkheid andere programmamanagers uit hele andere organisaties en contexten te ontmoeten.

De geplande bijeenkomsten vind je op de site van PGM Open. Op deze website kun je je ook inschrijven, meestal voor slechts een klein deelnamebedrag ter vergoeding van de onkosten.

Je bent van harte welkom ook zelf thema’s aan te dragen of een avond te organiseren! Het netwerk richt zich zowel op de zeer ervaren als minder ervaren programmamanager en staat open voor alle programmamanagement methodieken.