HomeActiviteiten

Activiteiten

Wij zijn al jarenlang zeer actief in project- en programmamanagement. Op deze pagina's geven we een beeld van onze dienstverlening en onze ervaringen. Wil je meer weten? Neem dan vooral contact op.

We adviseren en begeleiden mensen en organisaties bij het ontwikkelen van hun project- en programmamanagement. Onderdeel van die trajecten is onder meer het begeleiden van managementteams, opdrachtgevers, programmamanagers en projectteams. Bij voorkeur zoveel mogelijk on-the-job, zodat nieuwe inzichten snel de praktijk bereiken. In dit kader faciliteren we onder meer Programma Start-Ups, Reviews en canvassessies.

Ook verzorgen we allerhande trainingen en opleidingen op het gebied van project- en programmamanagement, vaak als onderdeel van een groter ontwikkeltraject. In deze trainingen en opleidingen gaan we op maat en praktijkgericht aan het werk met groepen om zich (bepaalde onderdelen van het) vakgebied eigen te maken. Samen met Twynstra Gudde verzorgen we meerdere keren per jaar open trainingen programmamanagement in een vierdaagse en een zesdaagse variant.

Daarnaast coachen we programmamanagers, projectmanagers, opdrachtgevers en project- en programmamanagements in hun ontwikkeling naar professioneel project- en programmamanagement of professioneel opdrachtgeverschap. Ook begeleiden we intervisie voor project- en programmamanagers, vaak als onderdeel van een groter ontwikkeltraject. Op dit moment faciliteren we ook een open intervisiegroep voor programmamanagers.

Naast deze activiteiten zijn we zeer actief in de professionalisering van het vakgebied van programmamanagement. Dat doen we onder meer deze website en via het PGM Open Event, hét event over programmamanagement in Nederland. We hebben aan de wieg gestaan van dit event dat in 2016 zijn eerste lustrum vierde. Via het PGM Open Netwerk organiseren we regelmatig kleinschalige inspirerende bijeenkomsten voor programmamanagers.

 

Search icon