Downloads

Op deze pagina kun je – na registratie en inlog – allerlei materialen downloaden die je op weg helpen in de wereld van programmamanagement, waaronder de hoofdstukken van Werken aan Programma’s en allerlei formats. Helemaal gratis. Dat doen we, omdat we het vak verder willen helpen en daarvoor relevante kennis willen laten stromen. We hebben ervaren dat veel mensen daar baat bij hebben en het heel erg waarderen.

Als je je registreert, krijg je toegang tot alle downloads. Ook kun je je dan abonneren op onze nieuwsbrief. Mocht het onverhoopt niet lukken om je te registreren, in te loggen of materialen te downloaden, dan kun je contact opnemen onze support. We willen je wel nadrukkelijk vragen het copyright te respecteren en bij gebruik van teksten uit de verschillende hoofdstukken zorgvuldig te refereren (hoe je dat doet, vind je hier).

We stellen het zeer op prijs als je ons je feedback laat weten, tips voor verbetering meegeeft en ook eigen materialen ter beschikking wil stellen aan de community van programmamanagers (ga daarvoor naar de contactpagina). Als we meer met elkaar gaan delen, zoals wij ook doen met deze website, kunnen we samen het vak programmamanagement naar een hoger niveau brengen. Delen is vermenigvuldigen!

Check trouwens ook eens de trainingen en opleidingen die we aanbieden en de activiteiten die we in samenwerking met PGM Open (event, kleinschalige bijeenkomsten, en meer) organiseren wanneer je je verder wil ontwikkelen in programmamanagement.