Downloads

Op deze pagina vind je een overzicht van allerlei materialen om te downloaden en zelf te gebruiken (na registreren en inloggen). Denk aan allerlei templates voor het werken aan programma’s. Helemaal gratis. Dat doen we, omdat we het vak verder willen helpen en daarvoor relevante kennis en oplossingen willen laten stromen. We hebben ervaren dat veel mensen daar baat bij hebben en het heel erg waarderen.

Als je je registreert, krijg je toegang tot alle downloads. Ook kun je je dan abonneren op onze nieuwsbrief (die verschijnt 2 tot 3 keer per jaar). Als je bent geregistreerd, dan kun je hier inloggen. Mocht het onverhoopt niet lukken om je te registreren, in te loggen of materialen te downloaden, dan kun je contact opnemen onze support.

We stellen het zeer op prijs als je ons je feedback laat weten, tips voor verbetering meegeeft en ook eigen materialen ter beschikking wil stellen aan de community van programmamanagers (ga daarvoor naar de contactpagina). Als we meer met elkaar gaan delen, zoals wij ook doen met deze website, kunnen we samen het vak programmamanagement naar een hoger niveau brengen. Delen is vermenigvuldigen!