HomeWeblogprogrammeren

Checklist Maken van een DIN


Over programma’s kun je groots en meeslepend doen, maar soms komt het aan op de kleine dingen. In de Checklist 'Maken van een DIN' reiken we wat ezelsbruggetjes aan die helpen bij het vormgeven van een DIN.

Een DIN is een Doelen-Inspanningen-Netwerk, een visualisatie van de inhoud van het programma met een samenhang tussen doelen en inspanningen. In de praktijk merken we dat mensen gebaat zijn bij de hulpvragen en tips die we in de checklist hebben beschreven.

We stippen in de checklist slechts enkele aspecten aan die we in het hoofdstuk Programmeren uitgebreider hebben beschreven. Zaken als clusteren en structureren laten we bijvoorbeeld buiten beschouwing.

Tips voor verbetering van de checklist? Laat het ons weten!


Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Login Registreer
Search icon