HomeWeblogontwikkelen

Digitale Disruptie in programmamanagement


PGM Open en de IPMA Interessegroep voor programmamanagement organiseren onder de noemer ‘PGM Community’ regelmatig inspirerende bijeenkomsten voor programmamanagers en andere geïnteresseerden in programmamanagement.

De bijeenkomsten vinden meestal in het midden van het land plaats en worden georganiseerd door een kerngroep van nauw betrokkenen bij de vakontwikkeling rondom programmamanagement (Jo Bos, Bert van der Hooft, Mirabel Loos en Björn Prevaas).

Wees van harte welkom! Zie hieronder het overzicht van geprogrammeerde bijeenkomsten. Meer informatie vind je op de website van PGM Community. Daar kun je je ook aanmelden. We komen spoedig met nieuwe bijeenkomsten.

7 juni 2017: digitale disruptie in programmamanagement

Digitale innovaties zetten organisaties op hun kop. Fintech zorgt voor radicaal vernieuwende toepassingen, daar waar gevestigde organisaties vast zitten in cultuur en/of IT legacy. De kracht zit in de combinatie van beide typen organisaties om nieuwe producten en diensten sneller en goedkoper naar de markt te brengen. Die versnelling is disruptief: de time to market verkorten van drie jaar naar twee maanden was ondenkbaar, maar is nu realistisch.

Deze disruptie dwingt organisaties zich aan te passen om relevant te blijven. Nieuwe businessmodellen, samenwerkingsmodellen en wendbare ontwikkelmethodes zijn daar onder meer het antwoord op. 

Programmamanagement moet daarop inspelen om relevant te blijven. De vraag die in deze interactieve sessie centraal staat is hoe wij als programmamanagement moeten transformeren om organisaties te helpen in hun digitale transformatie en nieuwe combinaties van samenwerking.

Hans van Leeuwen van Dirigentem is als programmamanager actief in de digitale innovatie. Als schrijver over programmamanagement en spreker op het PGM Open heeft hij zijn overtuiging gedeeld om als regisseur en dirigent naar verandering te kijken.

Datum: Woensdag 7 juni 2017
Spreker: Hans van Leeuwen
Locatie: Twynstra Gudde, Stationsstraat 1 Amersfoort. Routebeschrijving
Zaal open om 17:30. We starten om 18:00 en eindigen uiterlijk 21:00
Eigen bijdrage: €17,50 (inclusief broodjes, koffie en frisdrank)

 

Heb jij een mooie ervaring als programmamanager? En wil je die delen? Mail dan naar PGM Community via info@pgmcommunity.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Twynstra Gudde is partner van PGM Open en participeert daarmee ook in de PGM Community. Dat doen we omdat we het netwerk van programmamanagers in Nederland willen versterken en bij willen dragen aan voortdurende ontwikkeling van kennis en ervaringen in programmamanagement.


Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Login Registreer
Search icon