HomeWeblognieuws

Inschrijving PGM Open 2017 geopend!


Na 5 succesvolle edities organiseren Twynstra Gudde, Jo Bos & Co en Organisatieregie* op 2 februari 2017 de 6e editie van het PGM Open, hét event over programmamanagement in Nederland. Zoals jullie van ons gewend zijn, kiezen we ook dit jaar weer voor een andere opzet. We gaan voor een kleinschalig event met maximaal 200 deelnemers. 

De focus ligt in 2017 op het leiderschap van de programmamanager.

Onder de noemer Portretten van programmamanagers werken we aan een publicatie over de programmamanager als leider. We interviewen daarvoor een breed palet aan programmamanagers: verschillend in leeftijd, generatie, rolinvulling, m/v, overheid en bedrijfsleven. We kruipen dicht op de huid van de programmamanagers en vangen hun professionele blikken en persoonlijke verhalen. Centrale vraag is: ‘wat maakt jou als programmamanager succesvol?’. 

Op PGM Open 2017 vervullen de geportretteerde programmamanagers de hoofdrol. We gaan dieper met hen in gesprek. Daarin staan hun verhalen en jouw vragen centraal. Op zoek naar lessen over en voor het (persoonlijk) leiderschap van de programmamanager in een sterk veranderende wereld.

De inschrijving is geopend. Voor meer informatie en aanmelden: ga naar de website van PGM Open!


Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Login Registreer
Search icon