PGM Open, hét event over programmamanagement

15-02-2017

PGM Open

Het PGM Open is hét event over programmamanagement in Nederland. Het is in 2011 ontstaan op initiatief van Hans Licht, Jo Bos, Theo van der Tak en Björn Prevaas. Samen wilden wij een beweging in Nederland op gang brengen om programmamanagement als vakgebied te ontwikkelen en nadrukkelijker op de kaart te zetten. Om van daaruit complexe, doelgerichte opgaven in Nederland steeds succesvoller te realiseren. 

Sinds 2012 organiseren we elk jaar zeer succesvolle en drukbezochte edities van het PGM Open. Het zijn dagen vol met ontmoetingen tussen vakmensen, verrijking van kennis en verdieping van inzichten. In verrassende vormen, met verleidelijke inhoud en onconventionele verbindingen. Daarmee leveren we een bijdrage aan het vergroten van de impact, betekenis en toegevoegde waarde van programmamanagement als vak. 

Voor meer informatie over het PGM Open en voor een impressie van eerdere edities, ga naar www.pgmopen.nl. Je vindt hier allerlei filmpjes, presentaties en de programma's van vorige edities.

 

 

    

 

    

 

    

 

  

Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst.