Open trainingen programmamanagement

Wil je jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen om succesvol te werken aan programma’s? Volg dan een van de open trainingen programmamanagement die we in samenwerking tussen TwynstraGudde en Good Work Company (ontwikkelaars van Werken aan Programma's) aanbieden.

We gaan in de training dieper in op de verschillende thema's die we in Werken aan Programma's beschrijven en vertalen die steeds door naar je eigen programmapraktijk. Je kunt de training in twee varianten volgen, namelijk van 2 blokken van 2,5 dag en van 3 blokken van 2,5 dag. In de training van 3 blokken pakken we nog een aantal extra onderwerpen bij de kop.

De trainingen worden verzorgd door Helmuth Stoop (TwynstraGudde) en Björn Prevaas (Good Work Company). We zijn beide al jarenlang adviseur, begeleider en trainer op het gebied van project- en programmamanagement in vele organisaties. Ook nodigen we gastsprekers uit voor specifieke onderwerpen.

Je ontmoet in de trainingen collega’s uit allerlei organisaties, publiek en privaat, en bouwt zo tegelijkertijd je netwerk onder collega programmamanagers uit. De trainingen worden al jaren zeer hoog gewaardeerd door deelnemers. Dat heeft onder meer te maken met de combinatie tussen theorie en praktijk, de kwaliteit van de inhoud en de begeleiding, en de ontspannen sfeer.

Je vind de trainingen op de opleidingenwebsite van TwynstraGudde. Daar kun je je ook inschrijven:

Wil je direct persoonlijk van gedachten wisselen over eventuele deelname en iets meer te weten komen over inhoud en aanpak? Of wil je één of meer van onze trainingen in-company laten verzorgen? Ook dat kan. Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst.