Jeroen Smit keynote PGM Open 2017

20-10-2016

De eerste keynote van het PGM Open 2017 is bekend: Jeroen Smit!

Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur van de boeken 'Het drama Ahold' en 'De Prooi: Blinde trots breekt ABN Amro', twee absolute bestsellers. Onlangs verscheen zijn nieuwe boek 'Nog lang en gelukkig'. Daarvoor interviewden hij en Laurentien van Oranje 10 leiders van Shell, Unilever en andere organisaties. Hun dilemma's legden ze voor aan kinderen van 11 jaar. Dat levert fascinerende inzichten op.

Tijdens het PGM Open zal Jeroen Smit onder meer spreken over leiderschap in de 21ste eeuw en wat dat vraagt van de programmamanager. Over checks and balances, jouw kompas, het belang van diversiteit, luisteren, persoonlijke en professionele integriteit en wat het systeem van je vraagt. Dit sluit aan bij het thema van het PGM Open van 2017: het leiderschap van de programmamanager.

De inschrijving is geopend. Voor meer informatie en aanmelden: ga naar de website van PGM Open, hét event over programmamanagement in Nederland!

Onder de noemer Portretten van programmamanagers werken we aan een publicatie over de programmamanager als leider. We interviewen daarvoor een breed palet aan programmamanagers: verschillend in leeftijd, generatie, rolinvulling, m/v, overheid en bedrijfsleven. We kruipen dicht op de huid van de programmamanagers en vangen hun professionele blikken en persoonlijke verhalen. Centrale vraag is: ‘wat maakt jou als programmamanager succesvol?’. 

Op PGM Open 2017 vervullen de geportretteerde programmamanagers de hoofdrol. We gaan dieper met hen in gesprek. Daarin staan hun verhalen en jouw vragen centraal. Op zoek naar lessen over en voor het (persoonlijk) leiderschap van de programmamanager in een sterk veranderende wereld.

 

Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst.