PGM Open Event 2022

Samen met mijn partners in het PGM Open organiseerden we op 13 september 2022 het PGM Open Event. We kijken terug op een mooie editie (dat doen we trouwens bijna iedere editie 😉 )! 

Michel Thiry en Marco Pastors verzorgden inspirerende keynotes. Michel over 'radical programs', een manier van werken aan programma's die aansluit op de onzekere en turbulente tijden waarin steeds meer programma's een weg moeten vinden. Marco nam ons mee in de opzet en een aantal lessen van het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid (NPRZ).

In 24 workshops hebben we allerlei perspectieven op het werken in en aan programma’s verkend en gedeeld. Denk bijvoorbeeld aan het snijvlak tussen programma's en transities, de professionele identiteit van de programmamanager, de invloed van digitalisering op programma's, de ontwikkeling van opgavegericht werken in relatie tot programma's, en ga zo maar door.

Het was weer een feest om met ruim 300 deelnemers deze dag te beleven! Op de website van PGM Open vind je een mooie terugblik in de vorm van foto's, video-impressie en presentaties van een aantal van de sprekers. 

Bedankt aan alle deelnemers en sprekers om op deze manier 10 jaar PGM Open met ons te vieren! We hopen jullie snel weer te zien tijdens onze bijeenkomsten en schrijf 26 september 2023 vast in je agenda voor het PGM Open Event 2023.

Intussen zijn we ook gestart met themagroepen, waaronder een themagroep voor programmamanagers met duurzaamheidsopgaven. Heb je interesse om ook in te stappen? Laat het ons via info@pgmopen.nl weten. Lees meer…

Heb of zoek je een vacature op het gebied van programmamanagement? Lees meer… 

De komende maanden staan er weer allerlei netwerkbijeenkomsten gepland. Wees welkom om in een kleinschalige setting inspiratie op te doen! Lees meer…

Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst.