PGM Open Banen

Met PGM Open Banen willen we een plek gaan creëren waar je vacatures op het gebied van programmamanagement kunt plaatsen en vinden. Heb je een vacature voor een programmamanager of aanverwante rollen zoals een programmaondersteuner? Laat weten, dan publiceren we hem op de website.

Wij merken dat werkgevers niet altijd in contact komen met de programmamanagers die ze zoeken. In ons netwerk zitten de 500 beste programmamanagers van Nederland. De nieuwsbrief van PGM Open gaat gemiddeld 8 keer per jaar naar ruim 5.000 lezers. De mensen die we via onze community bereiken zijn stuk voor stuk sterke persoonlijkheden. Zeker niet hetzelfde en zeker niet allemaal passend op elk vraagstuk van een organisatie, maar wel gedreven programma's goed te doen, het vak verder te brengen en zichzelf daarin te ontwikkelen. Het zijn medewerkers in loondienst bij grotere organisaties, zelfstandigen of professionals in dienst van adviesorganisaties. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze het vak een warm hart toedragen en soms ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Op de site en in de nieuwsbrief van PGM Open delen we vacatures voor programmamanagers en aanverwanten rollen, zoals programmaondersteuners met ons netwerk. Het enige criterium is dat het om een functie of rol op het gebied van programmamanagement gaat. Het kunnen zowel tijdelijke als permanente functies of rollen zijn. Zo willen wij bijdragen aan de match tussen organisaties die op zoek zijn naar een goede kandidaat en mensen die een nieuwe uitdaging zoeken.

Meer informatie, een vacature plaatsen of juist op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga naar PGM Open Banen!

Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst.