Nieuwe versie Werken aan Programma’s

Momenteel leggen we de laatste hand aan de nieuwe versie van Werken aan Programma’s ingeleverd. De vormgever is hard aan de slag om er een mooi boek van te maken. Tegelijkertijd werken we aan het boek over het nieuwe Programmacanvas.

Het is echt een stevige verbetering ten opzichte van de versie uit 2018 en we zijn er best wel trots op. De tekst leest makkelijker, allerlei zijpaadjes zijn eruit en nieuwe concepten maken hun entree. Soms zijn het grote aanpassingen (bijvoorbeeld rond de introductie van het concept ‘vermogens’) en soms kleinere, maar wel betekenisvolle (zoals de vervanging van de term ‘opdrachtgever’ door ‘programma-eigenaar’). Ook hebben we een aantal thema’s opgenomen, die nog niet in de vorige versie waren uitgewerkt. En we hebben geprobeerd nog meer met voorbeelden te werken.

Ook deze website gaat daarmee veranderen: wat in het boek komt, staat straks niet meer op de website. De website krijgt verdiepend materiaal, voorbeelden, templates en dergelijke. Stap voor stap bouwen we ook de website om. Momenteel vind je nog vooral het ‘oude’ materiaal, maar naarmate de release van het boek dichterbij komt, zal oude content verdwijnen en nieuwe verschijnen.

Op naar juni 2024, de lancering!

 

Hartelijke groet,

Niels van Loon en Björn Prevaas

Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst.