Nieuwe versie Werken aan Programma’s

De nieuwe versie van Werken aan Programma’s is verschenen! De nieuwe editie is echt een stevige verbetering ten opzichte van de versie uit 2018 en we zijn er hartstikke trots op.

De tekst leest makkelijker, allerlei zijpaadjes zijn eruit en nieuwe concepten maken hun entree. Soms zijn het grote aanpassingen (bijvoorbeeld rond de introductie van het concept ‘vermogens’) en soms kleinere, maar wel betekenisvolle (zoals de vervanging van de term ‘opdrachtgever’ door ‘programma-eigenaar’). Ook hebben we een aantal thema’s opgenomen, die nog niet in de vorige versie waren uitgewerkt. En we hebben nieuwe voorbeelden verwerkt.

Wil je een eerste indruk krijgen? Lees dan het inkijkexemplaar van het boek. Op de website van Managementboek is ook een preview verschenen.

Op de website van de uitgever zetten we de komende weken artikeltjes over onderdelen van het nieuwe gedachtegoed, die gebaseerd zijn op verschillende hoofdstukken. Reeds gepubliceerd:

Ook deze website is veranderd voor de publicatie van het nieuwe boek: wat in het boek komt, staat niet meer op de site. Op de website staat verdiepend materiaal, voorbeelden, templates en dergelijke. Stap voor stap bouwen we de site om.

Veel leesplezier en inspiratie toegewenst!

En oh ja, tegelijkertijd hebben we ook een boek over het nieuwe Programmacanvas geschreven. Dat verschijnt in augustus 2024. Nog iets om naar uit te zien!

 

Hartelijke groet,

Niels van Loon en Björn Prevaas

Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst.