ISO richtlijn voor programmamanagement

PGM Open en de IPMA Interessegroep voor programmamanagement organiseren onder de noemer ‘PGM Community’ regelmatig inspirerende bijeenkomsten voor programmamanagers en andere geïnteresseerden in programmamanagement.

De bijeenkomsten vinden meestal in het midden van het land plaats en worden georganiseerd door een kerngroep van nauw betrokkenen bij de vakontwikkeling rondom programmamanagement (Jo Bos, Bert van der Hooft, Mirabel Loos en Björn Prevaas).

Wees van harte welkom! Zie hieronder het overzicht van geprogrammeerde bijeenkomsten. Meer informatie vind je op de website van PGM Community. Daar kun je je ook aanmelden. We komen spoedig met nieuwe bijeenkomsten.

14 februari 2017: de ISO-richtlijn voor programmamanagement

De ontwikkeling van de ISO-richtlijn voor programmamanagement nadert zijn laatste fase: de laatste inspraakperiode staat nu open tot eind februari 2017. Tijdens deze bijeenkomst praten je bij over de ISO-richtlijn en we willen van jou graag horen of de richtlijn bruikbaar is in jouw eigen praktijksituatie. Mogelijk komen er daarmee nog verbeterideeën op tafel die we via de NEN-commissie kunnen inbrengen voor de laatste wijzigingsronde. Ter plekke wordt de huidige conceptversie uitgedeeld (vanwege internationale afspraken kan dat niet eerder).

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de IPMA Interessegroep ISO. Ben Bolland is de linking pin namens ons naar de NEN-Commissie.  

Datum: Dinsdag 14 februari  2017
Spreker: Ben Bolland
Locatie: Cap Gemini, Papendorpseweg 100 Utrecht. Routebeschrijving
Zaal open om 17:30. We starten om 18:00 en eindigen uiterlijk 21:00
Eigen bijdrage: Gratis (inclusief broodjes en koffie)

 

Heb jij een mooie ervaring als programmamanager? En wil je die delen? Mail dan naar PGM Community via info@pgmcommunity.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Twynstra Gudde is partner van PGM Open en participeert daarmee ook in de PGM Community. Dat doen we omdat we het netwerk van programmamanagers in Nederland willen versterken en bij willen dragen aan voortdurende ontwikkeling van kennis en ervaringen in programmamanagement.

Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst.