HomeWeblogontwikkelen

Nieuw initiatief: PGM Open Netwerk


Onder de noemer PGM Open Netwerk organiseren we regelmatig kleinschalige, inspirerende bijeenkomsten voor programmamanagers en andere geïnteresseerden in het vak. Op die manier willen we je de gelegenheid geven je verder in je vak te ontwikkelen, aanvullend op het PGM Open Event in februari. Het netwerk is de opvolger van de PGM Community, die per 1 oktober is gestopt. Je bent van harte welkom! De eerste bijeenkomst is op 21 november 2018. Liesbeth Schippers neemt ons dan mee in hoe je gedeeld eigenaarschap in programma’s kunt creëren. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

Afbeeldingsresultaat voor liesbeth schipper royal haskoning

Complexe veranderopgaven als klimaatverandering, energietransitie of stedelijke concurrentiekracht kan niemand alleen tot een goed einde brengen; intensieve samenwerking tussen actoren is een vereiste. In hun boek 'Gedeeld eigenaarschap' laten Pascal Lamberigts en Liesbeth Schipper zien hoe je deze samenwerking tot stand brengt. Hoe actoren proactief, vroegtijdig en in gelijkwaardige verhoudingen samen hun strategische keuzes bepalen en vernieuwing realiseren. En hoe dat bijdraagt aan een meer duurzame leefomgeving. Tijdens deze bijeenkomst gaat Liesbeth Schipper in op haar eigen ervaringen met de vormgeving van ´gedeeld eigenaarschap´ in programma’s. Graag voert zij met deelnemers het gesprek over wat er nodig is om programmadoelen te bereiken op basis van gedeeld eigenaarschap.

 


Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Login Registreer
Search icon