HomeWeblognieuws

PGM Open 2019: 7 februari 2019


Nadat we in 2018 besloten om een editie over te slaan zijn we met ontzettend veel enthousiasme, inspiratie en nieuwe ideeën gestart om in 2019 een nieuw PGM Open neer te zetten. Het duurt natuurlijk nog even, maar we vinden het leuk om je nu alvast te kunnen vertellen over de ​datum, locatie en het thema.

PGM Open 2019 is op 7 februari 2019. Stond die datum al in je agenda? Zet 'm er alvast in want het zou gaaf zijn als je er (weer) bij bent. We keren in 2019 met veel plezier weer terug bij De Fabrique in Utrecht, een van onze favoriete locaties waar alle ruimte is voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Last but not least kunnen we alvast met je delen dat het thema voor 2019 ook bekend is: "Programmamanagement als effectieve aanpak van maatschappelijke transities?". Er komen verschillende transities op de samenleving af die meer dan eens als programma betiteld en zo aangepakt worden. Wij willen de kracht ván en grenzen aan programmamanagement als effectieve aanpak in de 5 majeure transities in Nederland onderzoeken met jullie. Programmamanagement als transitieversneller? Deze zoektocht staat centraal op 7 februari 2019.

 

Het PGM Open is hét event over programmamanagement in Nederland. Het is in 2011 ontstaan op initiatief van Hans Licht, Jo Bos, Theo van der Tak en Björn Prevaas. Samen wilden wij een beweging in Nederland op gang brengen om programmamanagement als vakgebied te ontwikkelen en nadrukkelijker op de kaart te zetten. Om van daaruit complexe, doelgerichte opgaven in Nederland steeds succesvoller te realiseren. 

Sinds 2012 organiseren we elk jaar - op één na - zeer succesvolle en drukbezochte edities van het PGM Open. Het zijn dagen vol met ontmoetingen tussen vakmensen, verrijking van kennis en verdieping van inzichten. In verrassende vormen, met verleidelijke inhoud en onconventionele verbindingen. Daarmee leveren we een bijdrage aan het vergroten van de impact, betekenis en toegevoegde waarde van programmamanagement als vak. 

Voor meer informatie over het PGM Open en voor een impressie van eerdere edities, ga naar www.pgmopen.nl. Je vindt hier allerlei filmpjes, presentaties en de programma's van vorige edities.

 

 

    

 

    

 

    

 

  


Denk mee en reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Login Registreer
Search icon