HomeActiviteitenPgm community

PGM Community

De IPMA Interessegroep Programmamanagement en PGM Open organiseren onder de noemer PGM Community regelmatig kleinschalige bijeenkomsten voor programmamanagers en andere geïnteresseerden in programmamanagement. Er komen veel interessante thema's voorbij.

Wij zijn nauw betrokken zowel bij de interessegroep, bij het PGM Open als bij de PGM Community en moedigen programmamanagers van harte aan om mee te doen aan de activiteiten die de community ontplooit. Ze geven je ook de mogelijkheid andere programmamanagers te ontmoeten.

De geplande bijeenkomsten vind je op de site van de PGM Community. Op deze website kun je je ook inschrijven, meestal voor slechts een klein deelnamebedrag ter vergoeding van de onkosten. Je bent van harte welkom ook zelf thema’s aan te dragen of een avond te organiseren!

De Interessegroep Programmamanagement van IPMA heeft tot doel programmamanagement binnen Nederland meer eenduidig te maken. De interessegroep richt zich zowel op de zeer ervaren als minder ervaren programmamanager. De groep staat open voor alle programmamanagement methodieken.

 

Search icon