HomeActiviteitenIntervisiegroepen

Intervisiegroepen

Regelmatig horen wij van programmamanagers dat ze tegen allerlei vraagstukken aanlopen in hun praktijk en dat ze daarover graag zouden sparren met collega's uit andere organisaties. Dat kan! Wij faciliteren diverse intervisiegroepen. Hierin bespreken we actuele, vaak ook persoonlijk getinte, vraagstukken die gerelateerd zijn aan het werken aan programma's. 

Wil je regelmatig met een groepje collega programmamanagers reflecteren op je werk en daarbij kennis en ervaring uitwisselen, meld je dan aan voor een intervisiegroep via het contactformulier.

Intervisie is een georganiseerd en begeleid gesprek tussen mensen die werkzaam of in opleiding zijn in hetzelfde vakgebied. Onderwerp van gesprek is het werk en de daaraan gerelateerde vraagstukken. Oogmerk is dat de deskundigheid van de deelnemers aan het gesprek wordt vergroot en de kwaliteit van het werk verbetert. Vaak bespreken de deelnemers zaken waar ze tegenaan lopen met elkaar volgens een bepaalde werkwijze waarin vastgelegd is wat aan de orde komt en hoe de interactie plaatsvindt. 

De intervisiebijeenkomsten zijn kosteloos, duren doorgaans 2 à 3 uur en vinden plaats op het kantoor van Twynstra Gudde in Amersfoort (aan het station).

 

Search icon